"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Uudised 100 aasta tagant: Populaarsed rongid (0)
02. juuni 2008

Sada aastat tagasi oli ühistransport vägagi populaarne liiklemisvahend tollasesse tallinlaste puhkekohta sõitmiseks. “Nagu teada, on Nõmme vahel käivatel rongidel pühapäeviti tungimine kole suur. Mineval pühapäeval sattunud keegi kohtuametnik selle tungimise tagajärjel jalgupidi trepiastmete vahele ja saanud viga. Sellele halvale nähtusele wõiks raudtee valitsus rohkemate rongide käimapanemisega lõpu teha,” saab lugeda 1907. aasta 9. juuni Uuest Wirulasest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.