"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kesklinna politsei sai endale ATV (0)
09. juuni 2008

Möödunud nädalal said kesklinnas patrullivad politseinikud enda varustusse esimese ja  uhiuue ATV.
Uus sõiduriist tagab juurdepääsu kohtadesse, kuhu muude sõiduvahenditega ei pääse. Vajadusel hakkavad politseinikud ATVga korda tagama ka Aegna saarel.
“Meil on hea meel, et koostöös politseiga saame oma elanikele pakkuda turvalisemat elukeskkonda,” ütles Kesklinna linnaosa vanem Marek Jürgenson. “Nüüd on politseile tagatud võimalus korrale kutsuda ka ülemeelikuid ATV juhte, sest seni olid maastikul patrullimise võimalused piiratud.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.