"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Kultuuri peegel: (0)
09. juuni 2008

FILOSOOFI TUNNISTUS
 “Eestlased ei tohiks hetkekski unustada, et teie pealinn (koos selle vanalinnaga) on võluvamaid ja ilusamaid maailmas. Suurepärased hotellid, oivalised restoranid. Eesti inimsõbralik mõõde – asjaolu, et miski pole Eestis hiiglasuur – just lisab asjale hoogu juurde. Minu vaatenurgast on Eestis küllalt loovat mõtet ja seda tuleks soosida. Näitena võin tuua Tallinna Ülikooli, mida külastasin läinud nädalal ja mis jättis mulle väga sügava mulje.”

Maailmakuulus Soome filosoof Esa Saarinen, Äripäev, 4. juuni.

* * *
ERAOMANDIST
“Eraomand on Eesti seaduste silmis püha. Selle nimel võib võõrastele inimestele koera kallale ässitada või kapid peale saata. Omanik saeb maha hiie, laseb mädaneda väärt arhitektuuriga hoone ja ehitab pargi maju täis. Suva sest, mis penskarid ja hipid arvavad! Oma asi, mis teeb! Omavalitsused ja riiklikud asutused on selles olukorras tegelikult üpris jõuetud. Katsed piirata eraomanike tahtmisi jooksevad tavaliselt vähemasti kohtus liiva.”

Karin Paulus, Eesti Ekspress, 5. juuni

* * *
SISUKAS MÕTTEVAHETUS
Ajakirjanik: “Härra Mutli, mis on vahe mõistetel partnerlus ja koostöö?”
Mutli: “Koostöö tegijad ei pruugi alati partnerid olla.”
Ajakirjanik: “Ja partnerid ei pruugi alati koostööd teha?”
Mutli: “Võib ka nii öelda… Just!”

Linnavalitsuse pressikonverents ,4. juunil
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.