"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Linna esindusvõistkonnad selgunud (0)
09. juuni 2008

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet valis linna tänavusteks esindusvõistkondadeks HC Chocolate Boys käsipallimeeskonna, BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna ja Tallinna Living korvpallinaiskonna, Audentese võrkpalliklubi võrkpallimeeskonna Tallinn Selver ja Tallinn EBS/Milstrand võrkpallinaiskonna ning FC Levadia jalgpallinaiskonna ja -meeskonna.
Konkursile laekusid taotlused üheksalt klubilt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.