"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Majadevahelised teed saavad korda (0)
09. juuni 2008

Tallinnas on käimas viimaste aastate kõige mahukam kvartalisiseste teede ja kõnniteede remont, milleks kulub 90 miljonit krooni.
Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul remonditakse kvartalisiseseid teid juuli lõpuks enam kui 120 objektil Põhja-Tallinnas, Kesklinnas, Haaberstis, Lasnamäel ja Mustamäel. Objektid on välja valitud koostöös linnaosavalitsustega, arvestades elanike ettepanekuid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.