"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
NÄDALA OKAS-ROSIN-RÄHKEL (0)
09. juuni 2008

NÄDALA OKAS:
RUMALAD PLAANID.
Läinud nädalal esitasid Reformierakond ning IRL küsimuse, kas riiki aitaks käibemaksu tõstmine, mis lööks aga valusamalt just väiksemate tuludega perede pihta, kellel enamik tuludest läheb tarbimisse. Samas – jättes tulumaksu langetamata, poleks seda ju vaja teha.

NÄDALA ROSIN:
ÖÖKEELD ÜLE RIIGI?
Lõpuks ometi suudavad vastutustundlikud erakonnad teha koostööd, seistes vastu üliliberaalsele hävitavale alkoholipoliitikale. IRL ning sotsid ja Keskerakond plaanivad kehtestada üle-eestilise alkoholimüügi keelu kl 22–10.

NÄDALA PÄHKEL:
EMAJANDUS ÕITSEB?
Eluasemelaenuga hädas olevate inimeste arv on kahekordistunud. Hapusid eluasemelaene on juba 200 miljonit krooni mulluse 100 miljoni asemel. Ka kinnisvara hind langeb, mis on ostjatele muidugi rõõmupidu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.