"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Sundüürnikud korraldavad Toompeal piketi (0)
09. juuni 2008

Põhja-Tallinna linnaosa sundüürnikud kutsuvad kõiki linna sundüürnikke 11. juunil kell 12 Toompea lossi ette piketile.
“Endised ja praegused sundüürnikud, tulge Toompeale, et üheskoos poliitikutelt küsida, kaua võib ja kus on meie kodud,” ütles piketi üks korraldajatest Maie Sepp. “Tahame poliitikutele meelde tuletada, et me oleme endiselt olemas. Osavõtt on sundüürnike enda huvides,” lisas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.