"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Sundüürnikud korraldavad Toompeal piketi (0)
09. juuni 2008

Põhja-Tallinna linnaosa sundüürnikud kutsuvad kõiki linna sundüürnikke 11. juunil kell 12 Toompea lossi ette piketile.
“Endised ja praegused sundüürnikud, tulge Toompeale, et üheskoos poliitikutelt küsida, kaua võib ja kus on meie kodud,” ütles piketi üks korraldajatest Maie Sepp. “Tahame poliitikutele meelde tuletada, et me oleme endiselt olemas. Osavõtt on sundüürnike enda huvides,” lisas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.