"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
“Suvi raamatuga 2008” (0)
09. juuni 2008

Tallinna Keskraamatukogu kutsub lapsi kaasa lööma 1. juunist 2. augustini kestvas suvises lugemisprogrammis “Suvi raamatuga 2008”. Juba kuuendat aastat korraldatava lugemisprogrammi eesmärgiks on tõsta laste huvi lugemise kui ühe vaba aja veetmise võimaluse vastu. “Suvi raamatuga” on lugemisprogramm nii eesti kui vene keeles lugevatele lastele. Kui 2. augustiks on lapsel kogutud vähemalt 10 kleebist, on ta oodatud suvelugemise lõpetamisele, mis toimub reedel, 15. augustil kell 13.00 Tallinna Keskraamatukogus (Estonia pst 8). Koos minnakse kinno Sõprus lastefilmi “Asendusõpetaja” esilinastusele. Lugemisprogrammi juhendid (mõlemas keeles) on saadaval Tallinna Keskraamatukogu lasteteeninduses ja kõikides haruraamatukogudes, vt www.keskraamatukogu.ee. Täiendav teave Tallinna Keskraamatukogu lastekirjanduse peaspetsialistilt Ülle Kuuselt, telefon 683 0914, e-post ylle.kuuse@tln.lib.ee või avalike suhete juhilt Anneli Kengsepalt, telefon 683 0907, e-post anneli.kengsepp@tln.lib.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.