"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tallinna eeskuju innustas Tartut (0)
09. juuni 2008

Tallinn algatas tänavu uue eluasemeprogrammi, mille käigus ehitatakse eluasemeid noortele peredele ja vajalikele spetsialistidele. Eeskuju on aga nakkav: ka Tartu linnavalitsus kavatseb linna korterite arvu suurendada, ehitades tulevikus linnas Tüve tänava äärde kolm korterelamut, mille projekteerimine maksab ligi 700 000 krooni.
“Tulevikus saavad korterelamutesse ümber asuda inimesed teistest linna korteritest, samuti võimaldab uute korterite ehitamine linnal aidata uusi abivajajaid,” ütles Tartu linnapea Urmas Kruuse Postimehele.
Samas rõhutas ta, et ühes kohas asuvaid kortereid on linnal mugavam hallata ja remontida. Praegu on Tartu linnal 640 korterit, mis asuvad linna erinevates osades laiali.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.