"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MAAILMAST: Alkoholikeeld Londonis (0)
16. juuni 2008

Hiljuti ametisse astunud Londoni uus linnapea Boris Johnson tegi teatavaks oma plaani keelata alkoholimüük metroojaamades. “Minu kohustus on tagada turvalisus Londoni ühistranspordis ja luua seeläbi parem elukeskkond miljonitele Londoni elanikele,” sõnas linnapea.
Keeld peaks Johnsoni sõnul vähendama kuritegude arvu linnas. Transpordiameti arvates on aga alkoholimüügi piirangu kehtestamine lõpuni läbi mõtlemata. “Keeld on rakendatud kiirustades ja võib meie töötajad ohtu seada,” ütles ameti eestkõneleja.
Metroodes toimus keelu vastu kevadel ka mäss, mistõttu arreteeriti hulk noori, kuus metroojaama suleti ja rongiliiklus oli häiritud. Mäss korraldati internetiportaali Facebook kaudu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.