"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
16. juuni 2008

17.–19. juunini toimuvad Tallinnas Merepäevad. Merepäevade mitmekülgsetes muusikaprogrammides esinevad näiteks Maarja-Liis Ilus, Ivo Linna, Koit Toome , Jakko Maltis, Kukerpillid, Untsakad, Tallinna Sadama orkester, Malena, Slide-Fifty jpt. Frank Sinatra galal esitavad kodumaised lauljad orkestri saatel Sinatra poolt kuulsaks lauldud hitte. Lauljatest osalevad galal tänavune superstaar Jana Kask, Hannaliisa Uusma, Rolf Roosalu, Uno Loop, Jassi Zahharov, Mihkel Mattisen ja Mart Sander.

Täpsem kava www.tallinn.ee/merepaevad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.