"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
NÄDALA OKAS-ROSIN-RÄHKEL (0)
16. juuni 2008

NÄDALA OKAS:
Toidul varsti kulla hind?
Nagu selgub statistikast, on toidukaup läinud aastaga poole kallimaks ja tootjad teevad ka muid alatuid trikke – vähendavad pakendite suurust, liha osakaalu vorstis. Vaid kartuli hind on aastaga 18 protsendi võrra langenud.Kes kilbil, kes kilbiga. Tallinn saab järgmisel nädalal volikogu toel loodetavasti positiivse linnaeelarve, samal ajal kui valitsus maadleb riigieelarve kärbetega. Kas see pole mitte märkimisväärne kontrast Tallinna ja riigi rahandusliku olukorra vahel?

NÄDALA ROSIN:
Kes kilbil, kes kilbiga.

Tallinn saab järgmisel nädalal volikogu toel loodetavasti positiivse linnaeelarve, samal ajal kui valitsus maadleb riigieelarve kärbetega. Kas see pole mitte märkimisväärne kontrast Tallinna ja riigi rahandusliku olukorra vahel?

NÄDALA PÄHKEL:
Jõukatele uus maksuvabastus.
Reformierakondlase Keit Pentuse meelest tuleks töötasule, mille ulatuses on ettevõte kohustatud tasuma sotsiaalmaksu, seada ülempiir – näiteks 30 000 kroonist kõrgem palk oleks sellest vaba.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.