"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Õismäele tuleb tervisekeskus (0)
16. juuni 2008

Tallinn plaanib rajada Õismäele ruumika ja mitmesuguseid teenuseid pakkuva tervise- ja sotsiaalkeskuse.

Kuni viiekorruseline keskus rajatakse Ehitajate tee 141 ja 143 kinnistutele ning sinna on kavandatud Õismäe tervisekeskus, päevakeskus, osad Haabersti linnaosa valitsuse ruumid ja mitmed muud teenindusasutused.
Detailplaneeringu koostas Ruum ja Maastik OÜ.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.