"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Vastuseis postkontorite sulgemisele (0)
16. juuni 2008

Tallinn ei kiida heaks ASi Eesti Post kavatsust sulgeda pealinnas kaks postkontorit, kuna see suurendaks teiste postkontorite koormust ning vähendaks seeläbi linnakodanike heaolu.

Majandus- ja kommunikatsiooni­ministri määrus sätestab, et igas linnas peab olema vähemalt üks universaalset postiteenust osu­tav postkontor ja rohkem kui 20 000 püsielanikuga linnas tuleb iga lisandunud 20 000 püsielaniku kohta avada uus postkontor.
“Tallinnas elab hetkel
401 345 elanikku, nii et siin peaks olema siis 20 postkontorit,” ütles abilinnapea Jaanus Mutli. “Kui AS Eesti Post sulgeb kaks postkontorit, viiakse postkontorite arv Tallinnas määruses välja toodud miinimumini.”
AS Eesti Post kavatseb sulgeda ühe postkontori kesklinnas aadressil Narva mnt 36/38 ja teise Lasnamäel aadressil Pallasti 28.
Mutli sõnul on probleem selles, et linna postkontorite teenuseid kasutavad lisaks linnakodanikele ka paljud linnas töötavad inimesed, kes ei saa tööpäevadel kasutada oma elukohajärgset postiasutust, mis asub väljaspool Tallinna ja on puhkepäevadel reeglina suletud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.