"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Ettevõtlustoetusteks läks 6,3 miljonit krooni (0)
30. juuni 2008

Tallinna ettevõtlustoetusteks on jagatud 6,3 miljonit krooni, millest stardiabi moodustas 4,3 miljonit krooni.
Linn jagas tegevust alustavatele ettevõtjatele stardiabi juba kuuendat aastat. “Selle kuue aastaga on meie esimesed stardiabi saajad tõestanud, et nad on jätkusuutlikud ning tugevad konkurendid omasuguste seas ja võivad nüüd optimistlikult tulevikku vaadata,” ütles abilinnapea Jaanus Mutli.
Stardiabi on tema kinnitusel siiani kõige populaarsem ettevõtlustoetus. 2008. aasta esimesel poolaastal ettevõtlustoetusi saanud ettevõtetel on plaanis luua kokku 256 uut töökohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.