"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Hoovid saavad korda (0)
30. juuni 2008

Käesoleval aastal esitati projekti “Hoovid korda” raames kokku 261 taotlust summale 33,85 miljonit krooni, millest rahuldati ligi 70%. 
Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul sai põhieelarves eraldatud 12,5 miljoni krooni ulatuses rahuldada 73 korteriühistu taotlused. “Lisaeelarvega eraldatud seitsme miljoniga rahuldasime veel 50 ühistu taotlused hoovide korrastamiseks,” lisas Boroditš.
Projektile “Hoovid korda” on kahe viimase aasta jooksul linnaeelarves eraldatud kokku 25 miljonit krooni. Nimetatud summa ulatuses toetas linn 2006. aastal 98 ning 2007. aastal 120 korteriühistu hoovide korrastamist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.