"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Kõva sõna: Kahe näoga Kruusimägi (0)
30. juuni 2008

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli kiidab heaks linnavolinik Tarmo Kruusimäe ettepaneku teha tänavusel Õllesummeril külastajate hulgas teavitustööd alkoholi kahjulikest mõjudest ning kutsub ka linnavolinikku selles kaasa lööma.
“Möödunud aasta Õllesummeril pidid nii mõnedki olema tunnistajateks, kuidas austatud alkoholivastane linnavolinik Kruusimäe juhtis Õllesummeril avalikult ja entusiastlikult Saku õllemänge,” tõdes Mutli. “Et Kruusimäe sõnad tegudest lahus ei käiks, kutsun austatud linnavolinikku üles loobuma tänavusel Õllesummeril alkoholi tarbimist propageerivate mängude juhtimisest ning tegema selle asemel hoopis alkoholivastast teavitustööd.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.