"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Kõva sõna: Raivo Järvi solvab rahvast (0)
30. juuni 2008

“Reformierakond ja loomulikult ka kõik teised erakonnad tahaksid oma võimaluste piires saavutada Tallinna linnas võimu. Küllaltki tõenäoline on, et Keskerakond, toetudes oma postsovietlikule elektoraadile, võtab võimu ka järgmine kord, sest lihtsalt rahvastiku konfiguratsioon on pealinnas selline. Kuid selle nimel ei saa me hakata teenima plusspunkte oma sõprade ees, kes jääksid peale kella 8 õllest ilma.”
Raivo Järvi seisab vastu üleriigilisele alkoholimüügipiirangule.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.