"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kõva sõna: Valijate mõnitamisest (0)
30. juuni 2008

“Sellepärast, et sa seisad siin n-ö põhiseaduse pilsneri ja A. le Coqi huvide eest, ei ole vaja hakata mõnitama valijaid! Keskerakonna valijaid on juhtumisi 130 000. Ma ei tea, mitu erakonda siin saalis veel on, kelle peale kokku on neid hääli sama palju.
Kui me räägime võimude lahususest, siis see on väga asjakohane vaidlus. Aga ma küsin teisiti: miks meie riigis ei või olla siis ühtset alkoholipoliitikat, kui meil on ühtne maksupoliitika?”
Riigikogu stenogramm, 18. juuni 2008. Alkoholiseaduse muutmise seaduseelnõu

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.