"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
SUVE KULTUURISÜNDMUS (0)
30. juuni 2008

Birgitta Festival 2008 toimub 8.–17. augustini. Birgitta Festival on endale võtnud Eesti kultuuripilti rikastava ülesande – näidata iga aastaga üha laiemat pilti muusikateatrist läbi uute žanrite ning julgete lavastuskontseptsioonide.
Esinejateks on Aile Asszonyi, Aleksei Igudesman, Andrej Beletski, Angelika Mikk, Annely Peebo (pildil), Eri Klas, Mati Turi, Elvira Hohlova, Galina Badikovskaja, Gidon Kremer, Heli Veskus, J. Kolobovi nim Moskva Novaja Opera, Jiri Nekvasil, Juhan Tralla ja paljud teised.
Festivalil tulevad esitlusele nii Giuseppe Verdi REQUIEM, Benjamin Britteni kammerooper Kruvipööre, Carl Orffi Carmina Burana ja flamenkoetendus Don ! Juan jpm.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.