"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Tule ja avasta tasuta Tallinna! (0)
30. juuni 2008

Kas sulle meeldiks külastada loomaaeda, lõõgastuda spaas, sõita kardi või jalgrattaga – ilma selle eest raha maksmata? Tallinn Card annab võimaluse nautida kõike seda, mida linnal pakkuda, sisuliselt tasuta või siis sümboolse tasu eest.

Kas sulle meeldiks külastada loomaaeda, lõõgastuda spaas, sõita kardi või jalgrattaga – ilma selle eest raha maksmata? Tallinn Card annab võimaluse nautida kõike seda, mida linnal pakkuda, sisuliselt tasuta või siis sümboolse tasu eest.

Tallinn Card ehk linnapilet on sooduskaart, millega saab tasuta või soodushinnaga külastada muuseume ja vaatamisväärsusi, võtta osa ekskursioonidest, kasutada linnatransporti, külastada restorane ja osta kauplustest suveniire. Linnapilet on saadaval 6, 24, 48 või 72 tunniks.
Tallinn Cardi projektijuhi Piret Tuzova sõnul tasub Tallinna külastades igal juhul linnapilet osta. “Kui näiteks külastada Kumu Kunstimuuseumi, mis maksaks 80 krooni ja võtta osa linnaekskursioonist või rentida audiogiid üheks päevaks, siis kokku läheks juba 380 krooni, kuid 24 tunni Tallinn Card maksab 350 krooni,” sõnas Tuzova.
Tallinn Cardiga saab tasuta külastada kõiki Tallinna muuseume, nagu näiteks Meremuuseum, Vabaõhumuuseum, Kumu Kunstimuuseum jne. Ka mitmeid muid vaatamisväärtusi saab tasuta külastada, nagu näiteks loomaaed, Dominiiklaste kloostri muuseum, botaanikaaed jne. Kui päevastel ekskursioonidel käidud, saab meelt lahutada klubides, kus samuti Tallinn Cardiga tasuta sissepääs. Näiteks ööklubisse Hollywoodi. Kellele klubid ei istu, saab hinge ja keha kosutada Pirita TOP Spas või Kalev Spas ja seda samuti poole odavamalt või sootuks tasuta. Põnevusehuvilistel on võimalik kasutada kardiradasid poole odavamalt Viimsis või Õismäel. Romantikud saavad võtta täiesti tasuta ühe paadi ja nautida meeldiva kaaslasega tund aega Pirita jõge. Laste meelt rõõmustab kindlasti rong Toomas, mis teeb lõbusõite vanalinnas. Kehakinnitust võtma minnes tasub külastada neid kohti, kus Tallinn Cardi näitamisega saab kas tasuta kohvi, tee, veini, pitsi Vana Tallinna likööri, magustoidu või väikse kingituse.
Tallinn Cardi saab osta järgmistest kohtadest: Tallinna Turismiinfokeskus vanalinnas (Niguliste 2 / Kullassepa 4), Tallinna Turismiinfokeskus Viru Keskuses, Tallinna hotellid, Tallinna reisisadam, lennujaam, Balti jaam, bussijaam ja reisibürood.

* * *
Soodsad pakkumised

• Audiogiidi vanalinna jalutustuur. Tavahind 300 krooni, Tallinn Cardiga tasuta.
• Muuseumituurid audiogiidiga. Tavahind 75/200 krooni, Tallinn Cardiga tasuta.
• Tallinna ametlik linnaekskursioon – bussi- ja jalgsiekskursioon giidiga. Tavahind 300 krooni, Tallinn Cardiga tasuta.
• Vanalinna kepikõnnimatk. Tavahind 160 krooni, Tallinn Cardiga tasuta. 
• Jalgrattalaenutus. Tavahind 75 krooni, Tallinn Cardiga tasuta.
• Linnatransport. Tallinn Cardiga tasuta.
Sooduspakkumiste näited:
täpsem info www.tallinncard.ee.

* * *

Kui palju Tallinn Card maksab?
 6 h  24 h  48 h  72 h
 130  350  400  450
 Laps (kuni 14 aastat):
 65  175  200  225
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.