"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Uus maja politseinikele (0)
30. juuni 2008

Möödunud nädalal pandi nurgakivi Põhja Politseiprefektuuri Põhja politseiosakonna uuele hoonele (Kolde pst 65), kus alates järgmisest kevadest hakkab tööle 150 politseinikku.
Tegu on viimase uue politseimajaga, ammu on uutesse majadesse või remonditud ruumidesse kolinud ülejäänud kolm Tallinna politseiosakonda.
“Politsei töötingimuste parandamine on panus avaliku korra kindlustamisele kogu linnas,” lausus ka linnapea Edgar Savisaar. “Ka uus kainestusmaja rajatakse Põhja Politseiosakonna territooriumile, seegi annab oma panuse avaliku korra parandamisele kogu linnas.”
Seni on politsei ja linna suuremateks ühisprojektideks olnud kesklinna hõlmav videovalvesüsteem, linna vahenditest politseile ostetud uus veepolitsei kaater, igal aastal välja antavad politseikadettide stipendiumid jpm.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.