"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haigekassa pakub hambaravihüvitist (0)
18. august 2008

1. augustist jõustunud ravikindlustuse seaduse muudatuse järgi maksab haigekassa hambaproteeside hüvitist nüüd lisaks vanaduspensionäridele ja vanematele kui 63aastastele isikutele ka töövõimetuspensionäridele.
Haigekassa hüvitab hambaproteeside maksumusest 4000 krooni üks kord kolme aasta jooksul.
Töövõimetuspensionär on püsivalt töövõimetuks tunnistatud (16aastane kuni vanaduspensioniealine) inimene, kelle töövõime kaotus on 40- 100%. Sotsiaalkindlustusameti andmetel on Eestis ligi 62 000 töövõimetuspensionäri, moodustades umbes 16,3% kõikidest pensioni saajatest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.