"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Hoia ja kaitse oma lemmiklooma! (0)
18. august 2008

16. augustist kuni 14. septembrini toimub linnas lemmikloomakampaania, mille eesmärgiks on vähendada hulkuvate ja hüljatud loomade hulka tänavatel ning tõsta loomapidamiskultuuri.
Tallinna Keskkonnaameti juhataja asetäitja Madis Kõrvitsa sõnul teavituskampaaniat sellises mahus varem pealinnas korraldatud ei ole. “Küll aga viiakse alates 2006. aastast läbi lemmikloomade kiipimise väliaktsioone ning heakorrakuu üritustel jagatakse õiget lemmikloomapidamist propageerivaid infovoldikuid,” rääkis Kõrvits.
Kampaania juhib meedia ja loengusarjade abil inimeste tähelepanu headele loomapidamistavadele, loomapidamise miinimumnõuetele ja loomaomaniku kohustustele.
Tallinna koolide algklassides toimub septembris lastele suunatud vastutustundliku loomapidamise põhimõtteid tutvustav loengusari, mille käigus jagatakse ka teemat kajastavaid õppematerjale. Loengud viiakse läbi igas linnaosas kahes eestikeelses ja ühes venekeelses koolis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.