"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kaarli puiestee on sõiduks avatud (0)
18. august 2008

Vabaduse väljaku rekonstrueerimisega seotud tööde tõttu suletud olnud Kaarli puiestee on nüüd mõlemas suunas kõigile liiklusvahenditele jälle avatud.
Abilinnapea Deniss Boroditš ütles, et tehnovõrkude paigaldaja jõudis töödega lõpule kolm päeva ettenähtust varem. Kui esialgu plaaniti kesklinnapoolne sõidusuund avada 18. augustil, siis tegelikult avati see juba 15. kuupäeval.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.