"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kaarli puiestee on sõiduks avatud (0)
18. august 2008

Vabaduse väljaku rekonstrueerimisega seotud tööde tõttu suletud olnud Kaarli puiestee on nüüd mõlemas suunas kõigile liiklusvahenditele jälle avatud.
Abilinnapea Deniss Boroditš ütles, et tehnovõrkude paigaldaja jõudis töödega lõpule kolm päeva ettenähtust varem. Kui esialgu plaaniti kesklinnapoolne sõidusuund avada 18. augustil, siis tegelikult avati see juba 15. kuupäeval.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.