"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Laste infotelefonile saab helistada ööpäevaringselt (0)
18. august 2008

Tallinna abi- ja infotelefoni 1345 poole võib pöörduda ka kõikvõimalike lastega seotud küsimuste ja probleemidega.
Abivajaja muredele-küsimustele leitakse lahendus koostöös oma ala spetsialistidega.
Telefonile 1345 helistades saab infot nii laste hariduse kui ka vaba aja veetmise võimaluste ning kõikvõimalike toetuste ja teenuste kohta. Samuti saab telefonile helistades teatada hooletusse jäetud lastest või küsida abi koolikonfliktide või sõltuvusprobleemide korral.
Tallinna abitelefoniga samal numbril 1345 töötav laste abi- ja infotelefon on dispetšerteenus, kus abivajaja või teabeküsija suunatakse nõustaja või ametniku juurde, kes valdab vajalikku informatsiooni. Eelmisel aastal laekus abitelefonile laste probleemide kohta üle 1500 kõne. Kõige rohkem tunti huvi erinevate teenuste, toetuste, õppimise ja vaba aja veetmise võimaluste kohta. Hooletusse jäetud lastest tuli üle neljakümne teate, samapalju laekus ka vägivallaga seonduvaid teateid ning konfliktidest koolis ja kodus teatati ligi kolmekümnel korral.
Sellel aastal on laste abitelefonile laekunud üle 700 erineva probleemi, millele on abitelefoni töötajate abiga lahendus leitud.
Lühinumbrit 1345 saab valida nii mobiil- kui ka lauatelefonilt. Helistamine maksab kohaliku kõne minutihinna. Telefon töötab 24 tundi ööpäevas, probleeme või küsimusi saab saata ka e-posti teel aadressile 1345@rescue.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.