"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Linnakassasse laekus 4,48 miljardit krooni (0)
18. august 2008

Käesoleva aasta seitsme kuuga laekus linnakassasse 4,48 miljardit krooni, mis moodustab 63,2% aastaks kavandatud rahavoost.
Väljamakseid tehti 4,65 miljardi krooni ulatuses. Juuli lõpu seisuga oli linnal rahalisi vahendeid summas 490,6 miljonit krooni.
Maksutulu laekus seitsme kuuga 2,8 miljardit krooni ehk 61,3% aastaks kavandatust, sh üksikisiku tulumaksu 2,48 miljardit krooni ehk 60,6%, maamaksu 220,3 miljonit krooni ehk 69,3% ning kohalikke makse kokku 94,2 miljonit krooni ehk 63,5% kavandatust. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga laekus maksutulu 531,5 miljonit krooni ehk 24% enam.
Linna asutuste majandustegevusest laekus seitsme kuuga 529,8 miljonit krooni, millest suurema osa ehk 181 miljonit krooni moodustab ühistranspordi piletitulu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.