"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
MAAILMAST: Oxford vähendas prügikaste (0)
18. august 2008

Oxfordi linnanõukogu kaotas tänavatelt suured prügikastid, lootes, et see aitab edendada prügi taaskasutamist. Suured ratastega prügikastid asendati väikeste prügikastidega ning linnavalitsus julgustab inimesi tekitama vähem prügi ning seda sorteerima.
Kõigil majapidamistel on õigus saada omale tasuta prügikaste.
Viimase kahe aasta jooksul on Oxford suurendanud jäätmete taaskasutamist 100 protsendi võrra.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.