"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
18. august 2008

Tallinna Lauluväljakul toimub 19. augustil öölaulupidu „Märkamisaeg“. Öölaulupeole registreerus 132 koori kokku üle 3000 lauljaga. Osa võtavad Rain Simmul, Ivo Linna, Toomas Lunge, Jaan Elgula, Tõnis Mägi, Riho Sibul, Jaak Johanson, Peeter Volkonski, Villu Tamme, Tõnu Trubetsky, Liisi Koikson, Laura Põldvere, Lenna Kuurmaa, Hannaliisa Uusmaa, Koit Toome. Orkestritest on esindatud Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester ning puhkpilliorkester „Õnn tuli õuele“; ansamblitest aga Kiigelaulukuuik, Lindpriid, Ruja, Metsatöll. Lauluöö algab õhtul kell üheksa ja vältab esimeste hommikutundideni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.