"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
7 küsimust (0)
25. august 2008

Gerli Padar, laulja

Gerli Padar, laulja

1. Kui te ei oleks laulja, siis ilmselt kes ja miks?
Ma ei olegi tahtnud keegi teine olla, mingi muu eriala pole mind köitnud. Kunagi oli hetkeks küll buum, et hakkan hambatehnikuks, sest olid ühed inimesed, kelle hammaste eest ma tahtsin hoolitseda. Praegu aga küll ette ei kujutaks, et ma oleksin hambatehnik.

2. Millised on inimesed tänavapildis?
Liiga mornid. Inimesed võiksid elada rohkem oma elu. Eestlane kipub end pidevalt teistega võrdlema. Võiks olla rohkem positiivsust.

3. Kui Tallinn oleks inimene ja isiksus siis milline?
Suhteliselt muutliku meelega, nagu ka meie suveilmad. Kindlasti oleks ta hästi mitmekülgne, temas oleks palju uut ja palju vana, kuid samas oleks ta lihtne. Just nendes omadustes peitub Tallinna võlu.

4. Mis teeb elu mõnusaks?
Amanda, minu tütar. Igale lapsevanemale on oma laps kõige erilisem. Laps annab positiivsust ja energiat, ta on väike ime.

5. Mis tuju ära rikub?
Rumalalt käituvad inimesed. Tegelikult on nii, et kui õigesti mõelda, ei saagi tuju ära rikkuda. Paha tuju ei tohi lihtsalt endale ligi lasta.

6. Millisel tingimustel oleksite nõus kasutama ühistransporti?
Minule pole ühistranspordi kasutamine kunagi mingi probleem olnud. Tegelikult ma naudin pikki bussisõite. Ainult et ma eelistan oma liikumisvabadust ja ma ei saa arvestada kellaaegadega, sest ma ei tunne kella.

7. Kõige kummalisem koht, kus esinenud olete?
Hiljuti telliti minu bändilt live-esinemine ühele peole. Kõik oli hästi tore, kuid peol oli ainult kümme inimest! Minu meelest on see naljakas, ja omamoodi armaski kui publikuks vaid kümme inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.