"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
MAAILMAST: Itaalia immigrante ohustab HIV (0)
25. august 2008

Madala haridustasemega meessoost vallalistel immigrantidel, kes on äsja saabunud Itaaliasse, on suurim oht nakatuda HIVi, kirjutab rahvusvaheline immigrantide organisatsioon IOM. Naissoost immigrandid on organisatsiooni teatel HIViga seotud ohtudest paremini informeeritud.
Teine suur riskigrupp on teise põlvkonna noored immigrandid, kes on pahuksis oma vanemate ja ühiskonnaga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.