"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
MAAILMAST: Itaalia immigrante ohustab HIV (0)
25. august 2008

Madala haridustasemega meessoost vallalistel immigrantidel, kes on äsja saabunud Itaaliasse, on suurim oht nakatuda HIVi, kirjutab rahvusvaheline immigrantide organisatsioon IOM. Naissoost immigrandid on organisatsiooni teatel HIViga seotud ohtudest paremini informeeritud.
Teine suur riskigrupp on teise põlvkonna noored immigrandid, kes on pahuksis oma vanemate ja ühiskonnaga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.