"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Merkeli visiidi tõttu on liiklus teisipäeval häiritud (0)
25. august 2008

Saksamaa liidukantsler Angela Merkeli visiidi tõttu Eestisse on teisipäeval, 26. augustil Tallinna liikluses mitmeid muudatusi.
26. augustil tuleks sõidukijuhtidel võimaluse korral vältida liiklemist Tallinna kesklinnas ajavahemikul kella 11-st kella 17-ni. Merkeli delegatsiooni autode liikumise ajal seiskab politsei umbes pooleks tunniks antud teedel liikluse, mis võivad venida aga siiski kuni 45minutiseks.
Politsei sulgeb teisipäeval 26. augustil kuni pooleks tunniks liikluse mõlemas suunas: ajavahemikul kell 10.00-12.00 marsruudil lennujaam – Toompea;  ajavahemikul kell 12.00-14.00 marsruudil Toompea – Kadriorg; ajavahemikul kell 15.00-17.00 marsruudil Kadriorg – lennujaam.
Kõigil, kes soovivad kasutada Tallinna lennujaama 26. augustil ajavahemikel kell 10.00-12.00 ning kell 15.30-17.00. Tuleb arvestada lisanduva ajakuluga ning saabuda lennujaama tavapärasest varem.
26. augustil alates varahommikust kuni kella 17-ni piirab politsei ka ajutiselt parkimist vanalinnas ning kesklinnas. Kui sõiduk on pargitud parkimist keelava märgi mõjualasse, siis sõiduk teisaldatakse.
Lisaks on 26. augustil Toompeal sõidukite liikumine piiratud ajavahemikul kella 10.45 kuni 13.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.