"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
25. august 2008

Kolmapäeval, 27. augustil kell 22.00 toimub Viru Keskuse aatriumis traditsiooniline galakontsert, kus sel aastal esinevad Eesti tuntud poplauljad: Ines, Koit Toome, Gerli Padar, Rolf Roosalu, Silvi Vrait, Jakko Maltis ja LIVE BÄND. Suurepärane võimalus kohtuda enne sügise algust moodsas ja vihmavabas keskkonnas Eesti parimate artistidega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.