"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Nädala mõtted (0)
25. august 2008

“Ainult riigieksamitest rääkimine on pannud pingelisse olukorda meie lapsed ja teinud liiga ka paljudele väga headele koolidele. Tahame koos Õpilaseesinduste Liiduga edaspidi seda vägivalda vähendada.”

Haridusminister Tõnis Lukas

„Ja nii käibki pidevate negatiivsete uudiste ülehaipimine. On ju nii, et kui verd ei pritsi või kellelegi julmalt ära panna ei saa, siis pole ka uudist.”

TV3 endine uudisteankur Ene Veiksaar avab ajakirjanduse telgitaguseid

Eesti NOKIAST: “Olen südamest õnnelik, et 17 aastat tagasi suutsime oma iseseisvuse kätte võita veretult. Vägivallatu vabaduse kättevõitmine ongi tegelikult olnud Eesti Nokia, mille üle uhke olla. /-/ Võib kui tahes kaua vaielda selle üle, kes alustas ja kes on süüdi, aga nii või teisiti on selline konflikt iga rahva traagika. Olen mures, kui näen gruusialikke jooni Eesti poliitikas. Pikemas perspektiivis teeb niisugune poliitika õnnetuks ka meie rahva.

Linnapea Edgar Savisaare blogi.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.