"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Põhja-Tallinna perekeskus kutsub huviringi (0)
25. august 2008

Põhja-Tallinna perekeskus (Erika 7A) ootab septembrist taas huvilisi osa võtma erinevate huviringide tegevustest.
Alates 16. septembrist toimuvad teisipäeviti kell 12 muusikatunnid 1-3aastastele lastele; teisipäeviti kell 18.15 on laulutunnid 4-5aastastele lastele (esimene tund on 9. septembril); kolmapäeviti kell 10.30 ja 11.30 toimub Beebikoor (esimene tund 10. septembril). Beebikoori on oodatud lapsed vanuses kuni 2,5 aastat.
Neljapäeviti kell 12 toimub beebide ja laste Loovustuba (esimene tund 18. septembril), kuhu on oodatud lapsed vanuses 6 kuud kuni 2 aastat. Rühm on nii eesti- kui ka venekeelsetele peredele. Täpsem info: www.loovustuba.ee.
Reedeti kell 11 hakkavad toimuma muusikatunnid vene keelt kõnelevatele lastele. Oodatud on lapsed vanuses 1-3 eluaastat.
Noorte lapsevanemate rühm käib koos igal reedel. Rühma on oodatud   lapseootel kuni 20aastased  kui ka emad-isad koos lastega. Huvi korral saab helistada telefonidel 556 88 080, 68 28 414 või saata e-posti aadressile heidi@caritas.ee. Esimene rühmakohtumine on 5. septembril kell 15.
Eelregisteerimine perekeskuse tundidesse toimub telefonil 68 28 414   või e-posti teel: birgit@caritas.ee
Perekeskuse mängutuba on avatud kõikidel tööpäevadel kella 10-17.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.