"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Töötute arv hakkab kasvama (0)
25. august 2008

Majanduslanguse tingimustes on töötukassade klientide arv aastaga kahekordistunud. 11000 inimesele on makstud tänavu hüvitisi juba 174,3 miljoni krooni eest, samas kui eelmisel aastal oli summa 72,4 miljonit krooni ja raha saajate arv pea kaks korda väiksem. Suuremad koondamised on tabanud tekstiilitööstust, metsamajandust, side ja veondust.
Uutest koondamistest teatavad ka meie kultuurikantsid. Rahvusooper Estonia andis hiljuti teada 30 inimese koondamisest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.