"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Tulemas koolitusseminar „Mäng õpetab ÕUES“ (0)
25. august 2008

Tallinna Ülikooli Rekreatsioonikorralduse õppetool, AdventurExpert OÜ ja Seikluskoolituse OÜ kutsub Teid osalema koolitusseminaril MÄNG ÕPETAB ÕUES
Aeg: 11. september 2008, kell 9.45 – 17.00
Koolitus toimub Tallinna Ülikooli kehakultuuriteaduskonnas, asukohaga Regati pst 1. korpus 4. Koolituse eemärk on pakkuda laste ja noortega töötavale spetsialistile, kasvatajatele, noorsootöötajatele ideid ja praktilisi näpunäiteid mänguliselt arendavate tegevuste planeerimisel ja läbiviimisel õues.
Kokkuvõtvalt koolitusel puudutatavad teemad: seiklusmängu planeerimine, põhimõtted – turvalisus, tegevuse läbiviimine ja kokkuvõtted, mängude valiku alused lähtudes võimalustest välitingimustes, erinevate eesmärkidega praktilised mängud – mida proovime ka praktikas ning läbime näidismaastikumängu erinevate seikluslike tegevustega. Mängulise tegevusega kaasnevad protsessid, ohud ja tagasiside – mille räägime praktikas läbi. Iga osaleja saab koolitusel läbitud mängude põhimõtete kirjelduse, mida on võimalik vastavalt oma võimalustele ja ideedele edasi arendada.
Koolitusele on oodatud laste ja noortega töötavad spetsialistid ning kõik, kes soovivad kasutada oma töös mängu kui abivahendit saavutamaks püstitatud eesmärki ja õpetamaks koostööd.
Oma osalemissoovist palun anda teada hiljemalt 04.09 2008, e-mailile katrin@lastekaitseliit.ee. Täpsem informatsioon ja registreerimine:
Katrin Soidra-Zujev, tel 56 473 623.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.