"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Ülle Rajasalu parkis invaliidide kohale (0)
25. august 2008

Volikogu aseesimees Tarmo Lausing avaldas oma veebipäevikus pildi, millel on näha invaliididele mõeldud parkimiskoha hõivanud linnavolinik Ülle Rajasalu auto.

Volikogu aseesimees Tarmo Lausing avaldas oma veebipäevikus pildi, millel on näha invaliididele mõeldud parkimiskoha hõivanud linnavolinik Ülle Rajasalu auto.

“Volikogu istungi alguses võttis sõna volinik Peeter Mardna ning teatas, et kaks volinikku on oma autod parkinud invaliididele mõeldud kohtadele. Ta palus need sealt mujale parkida,” kirjutab Lausing foto selgituseks.
„Istungi ajal pärast kella seitset õhtul saatis möödakäija kaks pilti, millel on näha Ülle Rajasalu auto, mis on pargitud invaliidile mõeldud parkimiskohale Aia tänava Rimi toidupoe ette.”
Ometi ei ruttaks Lausing vanemat kolleegi hukka mõistma. „Võib-olla oli tal mõjuv ja erakorraline põhjus, eks tuleks tema enda käest kõigepealt küsida. Ma arvan, et igaüks võib eksida. Samas ise püüan sellistest eksimustest hoiduda ning kutsun kõiki kolleege linnavolikogus Tallinnas parkides ja liigeldes teistele linnaelanikele eeskujuks olema. Olgugi et istungite ajal on volikogu juures parkimisega väga kitsas,” tõdeb linnavolikogu aseesimees.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.