"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
VAATA TALLINNA TELESAATEID (0)
25. august 2008

telekanalil Kalev Sport igal nädalal.  „Kultuurilinn Tallinn“ läheb eetrisse 26. augustil kell 21.00. Võimalus linnapeale küsimusi esitada avaneb saates „Tele Tallinn“, mida näeb iga kuu viimasel neljapäeval. Seekordne saade on eetris 28. augustil kell 21.30.
„Tele Tallinna“ ajal saavad kodanikud linnapeale küsimusi esitada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.