"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Vähekindlustatud lapsed said kingiks ranitsa (0)
25. august 2008

Vähekindlustatud perede lapsed said kooliaasta alguse puhul kodulinnalt kingiks ranitsa koos koolitarvetega.
Sotsiaalhoolekande töötajate poolt välja valitud 270 last said omale koolikoti, mille sees olid mitmed vajalikud koolitarbed: pinal, vihikumapp, guašš­värvid, õlipastellid, pintslid, käärid, rasvakriidid, plastiliin, liim, värvilised paberid, sirklikomplekt, kaustikud ja noodivihik.
Kampaaniat korraldab Eesti Punase Risti Tallinna Selts koostöös Tallinna linnavalitsusega, viimane toetas projekti tänavu 100 000 krooniga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.