"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kanter sai preemiaks 400 000 krooni (0)
01. september 2008

Tallinn premeerib kettaheites olümpiavõitjaks tulnud Gerd Kanterit 400 000 krooniga.
Kanteri treener Vesteinn Hafsteinsson saab olümpiasangari kodulinnalt tänutäheks 100 000 krooni.
Kanter saavutas 19. augustil Pekingi olümpiamängudel kettaheites tulemusega 68,82 esikoha.
Ühtlasi premeerib linn reservfondist 50 000 krooniga Toomas Metsa, kes saavutas veemoto Euroopa meistrivõistlustel paadiklassis (F)O-125 kolmanda koha. Tema treener Tarmo Suuk saab tänutäheks 15 000 krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.