"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Miks ei ole peale teeremonti toodud tagasi bussiootepaviljone Liivaku, Vambola ja Linnu tee peatustesse? (0)
01. september 2008

Vanu bussiootepaviljone pole sinna tagasi pandud, sest firma Decoux, kes paviljonidega tegeleb, paneb sinna täiesti uued paviljonid. Vundamendid peaksid olema juba valmis ja see on lähiaja, vähem kui paari nädala küsimus, millal uued paviljonid püsti on.

Toivo Hallikmäe, Tallinna Transpordiamet
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.