"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
01. september 2008

Täna, 1. septembril antakse Tammsaare pargis kooliaastale avalöök. Esinevad noorte lemmikbänd Bedwetters, mustkunstnik- trikimees Meelis Kubo, Eesti otsib superstaari võitja Jana Kask ja finalist Norman Salumäe, Chocolate Girls´i ja VAT-tantsustuudio tantsutüdrukud, vaatajaid üllatavad oma etteastetega rallimees Rainer Aus jt sporditähed. Stardipaugu kooliaasta soojendusjooksule annavad sportlikes rollides olevad abilinnapea Kaia Jäppinen, kesklinna vanem Marek Jürgenson ja haridusameti juhataja Andres Pajula.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.