"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Nädala Okas-Rosin-Pähkel (0)
01. september 2008

Nädala Okas

RIIGIEELARVE JÄRJEST SUUREM MIINUS.
Ainuüksi siis, kui kolm ministeeriumi polnud oma taotlusi Padarile veel esitanudki, oli riigieelarve auk juba 5miljardiline. Kas sel nädalal käriseb eelarve veelgi?


Nädala Rosin

PARIM KOOL ON TALLINNAS.
Tallinna koolid on riigieksamite tulemusi vaadates taaskord Eesti koolide edetabelite tipus. Esimesel kohal kroonib Tallinna Prantsuse lütseum, kolmandal Inglise Kolledž, neljandal Reaalkool jne. (pildil Prantsuse Lütseumi direktor Lauri Leesi)

Nädala Pähkel

RAVIMIFIRMAD TAHAVAD PAPPI.

Ravimifirmad võivad nõuda riigilt 200 miljonit krooni, kuna nad on oma kaupa väidetavalt liiga väikese juurdehindlusega müünud. Kas ravimifirmad ei võiks säästuajal ka ise ehk natuke väiksema kasumiga leppida?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.