"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Noored annetega kuulsaks (0)
01. september 2008

Tallinna Noorsootöö keskus kutsub noori 15. septembrini kaasa lööma õppematerjalide valmistamisel.
Rahvusvahelise kunstiprojekti „Alter Ego“ raames julgustatakse 14–18aastaseid noori kujutama oma elukoha erinevaid külgi läbi loova tegevuse. Tuleb koostada üks video-, foto-, teksti või muusikaportree endast ning teine inimesest, kellel on erinev kultuuriline taust, traditsioonid ja rahvus.
Kõik tööd kogutakse internetti kõigile hääletamiseks. Igas riigis valib kunstnikest, kultuuri- ja meediainimestest koosnev žürii välja kaks finalisti, kes on oodatud 16.-21. novembrini osalema Taanis kultuuridevahelises töötoas tuntud Euroopa kunstnike käe all. Töötoas õpivad noored  ka vähemusrahvuste ja rahvaste liikumise kohta Euroopas.
Jaanuarist märtsini 2009 moodustatakse võidutöödest rändnäitus, mis liigub läbi Euroopa. Samuti on näitus saadaval kodulehel ja DVD-l. Valminud töid kasutatakse praktilise näitena koolides üle Euroopa.
Lähemat infot projekti kohta saab Tallinna noorsootöö keskusest www.taninfo.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.