"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Õpilasi enim Lasnamäel ja Mustamäel (0)
01. september 2008

Tallinna koolidest on õpilaste arv viimastel aastatel enim kasvanud Gustav Adolfi gümnaasiumis, Lilleküla gümnaasiumis, Mustamäe humanitaargümnaasiumis, Vanalinna Hariduskolleegiumis ja Lasnamäe põhikoolis.
Õpilaste arv on kõige enam kahanenud Tõnismäe Reaalkoolis, Juhkentali gümnaasiumis ja Mahtra gümnaasiumis.
Tallinna Haridusameti üldhariduse osakonna juhataja Viivi Lokk ütles, et üldiselt on suund jätkuvalt õpilaste kahanemisel, kuid piirkonniti võib mõnel aastal  teatud linnajagudes hoopis rohkem kooli astujaid olla.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.