"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Õpilasi enim Lasnamäel ja Mustamäel (0)
01. september 2008

Tallinna koolidest on õpilaste arv viimastel aastatel enim kasvanud Gustav Adolfi gümnaasiumis, Lilleküla gümnaasiumis, Mustamäe humanitaargümnaasiumis, Vanalinna Hariduskolleegiumis ja Lasnamäe põhikoolis.
Õpilaste arv on kõige enam kahanenud Tõnismäe Reaalkoolis, Juhkentali gümnaasiumis ja Mahtra gümnaasiumis.
Tallinna Haridusameti üldhariduse osakonna juhataja Viivi Lokk ütles, et üldiselt on suund jätkuvalt õpilaste kahanemisel, kuid piirkonniti võib mõnel aastal  teatud linnajagudes hoopis rohkem kooli astujaid olla.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.