"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Skopje teeb Tallinnaga koostööd (0)
01. september 2008

Tallinna linnapea Edgar Savisaar allkirjastas Tallinna linna nimel ühiste kavatsuste kokkuleppe Makedoonia Vabariigi pealinna Skopjega.
„Oleme Skopje linnapea Trifun Kostovskiga juba ammu tuttavad ja tihedalt suhelnud,“ ütles Savisaar. „Nüüd võime aga öelda, et Tallinn on leidnud Skopje näol endale uue sõbra. Sõprus tugevdab kahtlemata mõlemat osapoolt.“
Savisaare sõnul on praegu Tallinn see, kes saab Skopje linnajuhte haldusjuhtimise osas koolitada, samuti aidata arendada e-teenuseid. Juba on alguse saanud ka koostöö kahe loomaaia vahel.
Trifun Kostovski sõnul soovib Skopje Tallinna kogemusi arvesse võtta Skopje linnajuhtimise ümberkorraldamisel. Kostovski tegi ettepaneku korraldada Skopjes Tallinna kultuuri päevad, mis aitaks kahe linna vahelist koostööd veelgi süvendada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.