"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Tallinna Filharmoonia hooaja avakontsert! (0)
01. september 2008

Sellel laupäeval, 6. septembril kell 19.00 toimub Mustpeade majas hooaja avakontsert Ameerika visioonid, kus esineb viiuldaja Vadim Gluzman, Tallinna Kammerorkester (dirigent Eri Klas). Kavas L. Bernstein (“Serenaad”), J. Adams (“Shaker loops”), S. Barber (“Adagio”).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.