"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tulemas Uue Maailma tänavafestival (0)
01. september 2008

MTÜ Uue Maailma Selts korraldab 6.-7. septembril teist korda tänavafestivali.

Enamus üritusi toimub Uue Maailma platsil ehk Väike-Ameerika, Kesk-Ameerika ja Luha tänavate ristumiskohal. Festival algab 6. septembril kell 12.00  aadressilt Koidu 82 paraadiga  , mille teema on „müts ja maika“. Osalevad muusikud ja tsirkuseartistid.
Festivali uhkus on värskelt avatav Uue Maailma seltsimaja, asukohaga Koidu 82. Talgu korras korda tehtavas seltsimajas toimuvad Peeter Lauritsa, Toomas Altnurme, Johnson & Johnsoni, Madis Katsi, Toomas Kalve ja Ulvi Tiidu kunstinäitused. Hoones avab uksed Uue Maailma ühisköök, toimub restaureerimise töötuba, kus saab kaasa lüüa jätkuvatele renoveerimistöödele.
Mõlemal päeval on avatud tänavaturg. Tänaval leiavad aset veel huvitavad töötoad, kus tegevust ka lastele. Muusikat teevad ansambel Köök, Indigolapsed jt. Pühapäevale paneb punkti Elektrikapi kinos linastuv PÖFFi eriprogramm, millele räägib kaasa Kaarel Kuurmaa. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.