"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Valesti parkijatele tehti üle 1,5 miljoni krooni trahvi (0)
01. september 2008

Selle aasta seitsme esimese kuuga tehti valesti parkinud sõidukijuhtidele trahvi üle 1,5 miljoni krooni, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 340 000 krooni enam.
Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul kasvavad trahvisummad teisaldatud sõidukite juhtidele aasta-aastalt, kuid linna eesmärgiks ei ole kunagi olnud mitte trahvisummade kogumine vaid inimeste korrale kutsumine, sest tihtipeale hakatakse mõtlema alles siis, kui tuleb kukrut kergendada.
„Trahv on üks kindel regulatsioonivahend, mis mõju avaldab, kuid tundub siiski, et teatud rühm valesti parkijaid on kahjuks isegi selle meetme suhtes vähetundlikud,” märkis Mutli.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.